AutoProfijt Garage Turnhout Nieuws

Benzinerijders Opgelet !!

E10 Check​

Vanaf begin oktober 2019 tank je geen Euro 95 meer, maar E10. Maar wat is E10? Het is een brandstof die tot 10% uit bio-ethanol bestaat, een alcohol dat gewonnen wordt uit suiker, maïs of tarwe. Deze Europese maatregel is simpelweg beter voor het milieu.

Echter kan deze benzinesoort problemen opleveren voor zo’n 700.000 (met name oude) auto’s in Nederland. Ethanol kan motoronderdelen, rubbers en leidingen aantasten.

✅ Benieuwd of E10 ook schadelijk is voor jouw auto? Doe dan de E10 Check.
❌ Niet geschikt?! Geen paniek, tankstations bieden ook vaak premium-brandstoffen aan. Tevens mogen stations met slechts één pomp gewoon Euro 95 blijven ‘schenken’.

Ruitenwissers

Wanneer moeten mijn ruitenwissers vervangen worden?
Maken uw ruitenwissers een piepend geluid of geven deze strepen op uw raam of laten de rubbers los? Hoog tijd om de ruitenwissers te vervangen.

Vaak is het rubber van uw ruitenwisser(s) dan uitgehard, waardoor deze hun werk als goed werkende ruitenwisser niet meer kunnen doen. Uw ruitenwissers zijn versleten en daarom moeten deze vervangen worden. Zo heeft u voortaan goed zicht tijdens regenbuien en vergroot u uw veiligheid in de auto.

AutoProfijt Garage Turnhout helpt u graag. Klik op de nop en maak een afspraak op.

 

Onderhoud

Onderhoudsbeurten en APK AutoProfijt garage Turnhout

In onze begroting geen onverwachte verrassingen, maar een “prins-eerlijke” aanbieding. Maak nu snel een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Laat ons raden: u wilt onderweg niet stil komen te staan en u zit helemaal niet te wachten op onverwachte dure reparaties. Daarom is het belangrijk dat u de onderhoudsbeurten en APK aan uw auto tijdig laat uitvoeren.

Bij AutoProfijt Turnhout kunt u rekenen op het juiste advies en eerlijke prijzen. Uw AutoProfijt garage Turnhout  is altijd op de hoogte van de laatste en beste technieken en beschikt over kwalitatief goed gereedschap. Dat is essentieel voor het verhelpen van eventuele gebreken. En of het nu gaat om het vervangen van een lampje, het uitvoeren van de jaarlijkse APK, het bijvullen van olie of het vervangen van een distributieriem; voor een onderhoudsbeurt en voor APK bent u bij uw AutoProfijt garage Turnhout aan het juiste adres.

Wij Zorgen voor U auto

Laat ons raden: u wilt onderweg niet stil komen te staan en u zit helemaal niet te wachten op onverwachte dure reparaties. Daarom is het belangrijk dat u de onderhoudsbeurten en APK aan uw auto tijdig laat uitvoeren.

Bij AutoProfijt kunt u rekenen op het juiste advies en eerlijke prijzen. Uw AutoProfijt garage is altijd op de hoogte van de laatste en beste technieken en beschikt over kwalitatief goed gereedschap. Dat is essentieel voor het verhelpen van eventuele gebreken. En of het nu gaat om het vervangen van een lampje, het uitvoeren van de jaarlijkse APK, het bijvullen van olie of het vervangen van een distributieriem; voor een onderhoudsbeurt en voor APK bent u bij uw AutoProfijt garage aan het juiste adres.

ACTIEKRANT

Vragen? opmerkingen? of een afspraak maken stuur ons een mailtje?

Vul hieronder uw gegevens in.  Wij zullen zo snel mogelijk reageren om uw afspraak in te plannen

Adres: Wassenaarseweg 19a,
2191 BH De Zilk

Mail: info@garageturnhout.nl
Telefoon: 0252 – 515 758 

[everest_form id=”9974″]