Garage Turnhout AVIA Tankstation

Welkom Onderweg
We zijn veel onderweg in de auto. Bij AVIA zien we het als onze taak om onderweg fijner te maken, of je nu enkele minuten in de auto zit of uren. Garage Turnhout is een AVIA klantvriendelijk tankstation.  ‘Welkom onderweg’, begint dan ook bij Garage Turnhout. 

 

AVIA Garage Turnhut
Garage Turnhout is een van de 350 AVIA tankstations in van Nederland. AVIA Nederland is de snelst groeiende aanbieder van brandstoffen en het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid. De verkooppunten van AVIA bevinden zich veelal binnen de stedelijke gebieden en bedienen maandelijks ruim 2 miljoen klanten. 

Garage Turnhout is centraal gelegen in de Bollenstreek. Vader Jan begon met de garage in de Zilk waar nu al een aantal jaar Huub de trotse eigenaar is van di zeer klant vriendelijke  AVIA  Tankstation. 

Benzine En Diesel

AVIA brandstoffen zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit en voldoen ruimschoots aan alle door de overheid gestelde normeringen. Onze benzines zitten ver boven de NEN-EN 228 norm en dragen zo bij aan een hele lage CO2-uitstoot, een schone motor en aan een verlenging van de levensduur van de motor.

Ook onze AVIA diesel is een geweldig product. Laagzwavelig, waardoor er minder milieuschade optreedt en de te leveren prestatie veel beter is dan de door de overheid gestelde NEN-EN 590 norm. Door toevoeging van een aantal extra additieven verbetert de verbranding in de motor, wordt het brandstofsysteem beter beschermd en wordt paraffinevorming in de winter bij lage temperaturen voorkomen. Daarnaast blijft de motor bij het gebruik van AVIA diesel schoner, wat een positieve invloed heeft op de levensduur.

AVIA Tankkaart

De AVIA Tankkaart voor uw (betaal)gemak. Op ruim 250 tankstations in Nederland kunt u terecht met de AVIA Tankkaart om al uw aankopen af te rekenen. Ook in de vestigingen van AVIA buiten Nederland gelden hiervoor de zelfde normen. Nooit meer een tankbonnetje kwijt of discussie met de belasting dienst. Door deelname aan dit systeem wordt uw administratie een stuk eenvoudiger want u bepaald zelf wat er met uw AVIA tankkaart allemaal gekocht mag worden.

Vraag aan Huub meer informatie al u geïnteresseerd bent.

AVIA Keuzesparen

Sparen kunt u bijna overal. Bij AVIA is het alleen net iets leuker. Want u bepaalt helemaal zelf hoe en waarvoor u spaart. Keuze Sparen is sparen waarvoor u wilt via de handige elektronische AVIA card. Voor contant geld of cadeaubonnen van bekende winkelketens die u nog eens extra voordeel opleveren.

Begin nog vandaag !!

Vraag aan Huub meer informatie al u geïnteresseerd bent.

AVIA Spaarkaar

Sparen kunt u bijna overal. Bij AVIA is het alleen net iets leuker. Want u bepaalt helemaal zelf hoe en waarvoor u spaart. Daarom noemen we het AVIA Keuze Sparen. U kunt kiezen uit cadeaubonnen van een groot aantal winkelketens, zoals Bart Smit, Douglas, Expert, Marskramer, Intersport, GAMMA, Novy en Tuincentrum Overvecht of shop- en was cheques van het deelnemende tankstation.

Vraag aan Huub meer informatie al u geïnteresseerd bent.

Garage Turnhout

Adres: Wassenaarseweg 19a,
2191 BH De Zilk

 

Mail: info@garageturnhout.nl
Telefoon: 0252 – 515 758 

 
 

Monstroid Template