Turnhout in het hart van de Bollenstreek

Profijt Garage Turnhout is gevestigd in het centrum van de bollenstreek. De Bollenstreek wordt gekenmerkt door brede zandruggen (overblijfsel van tussen 1650 en 1955 ten behoeve van de zandwinning voor de stedenbouw afgegraven duinen), geestgronden met bollenvelden, afgewisseld door stroken weiland en afgeschermd van de Noordzee door uitgestrekte duinen. Gedurende de bloei van de bloembollen is deze streek één van de meest kleurrijke ter wereld. Na de krokussen begint eind maart een overweldigende bloei van tulpen, narcissen en hyacinten die tot in mei doorloopt. In de nazomer zorgen gladiolen, dahlia’s, anjers en asters voor een tweede attractie. De grensplaatsen van de Bollenstreek zijn Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek en zuidelijk Heemstede. De Duinstreek loopt bij Noordwijk en Noordwijkerhout en reikt noordelijk tot in Vogelenzang. Ook een deel van de westelijke Haarlemmermeer, rond Zwaanshoek, mag tot de Bollenstreek worden gerekend. De omstandigheden voor de teelt zijn daar gunstig vanwege het dicht onder de oppervlakte nog aanwezige duinzand

Team Turnhout

Huub Turnhout

Huub is de eigenaar van AutoProfijt garage Turnhout. Tevens is Huub de monteur die uw auto zal onderhouden. En de partner van Danielle en vader van zoon Max.  Al meer dan 80 jaar een echt familie bedrijf, waar de klant de volle aandacht krijgt.

Danielle Turnhout Mulder

Danielle is de partner van Huub en houdt naast haar vaste baan in het ziekenhuis de kantoor automatisering van Garage Turnhout nauwlettend in de gaten. Samen met zoon Max helpt Danielle waar het kan Huub in en om de garage. Een echt ouderwets / modern familiebedrijf, waar de klant de volle aandacht krijgt. 

Max Turnhout

Max is de zoon van Danielle en Huub. Hij is bezig met de opleiding auto monteur. Maar helpt in zijn vrije tijd Huub in de garage. 

Vragen? opmerkingen? of een afspraak maken stuur ons een mailtje?

Vul hieronder uw gegevens in.  Wij zullen zo snel mogelijk reageren om uw afspraak in te plannen.

Adres: Wassenaarseweg 19a,
2191 BH De Zilk

Mail: info@garageturnhout.nl
Telefoon: 0252 – 515 758 

Monstroid Template