Remblokken controleren, / vervangen
Wiellager controleren /  vervangen
Versnellingsbak revisie
Katalysator vervangen
Brandstoffilter vervangen
Aandrijfas vervangen
Cruise controleren
Bobine vervangen
Bougies vervangen
Accu testen, vervangen
Airco testen
Koppeling vervangen
Distributieriem vervangen
Ruitenwissers vervangen

Kortom bij AutoProfijt Garage Turnhout is u auto in goed handen.

Werkzaamheden AutoProfijt Garage Turnhout

Onderhoudsbeurten aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens
Apk-keuringen personenauto’s en lichte bedrijfswagens
Vervangen van ruitenwissers, distributieriemen, defecten lampen, uitlaten, dempers, accu’s, autobanden enz..
Vervangen van koppelingen en reviseren versnellingsbakken
Onderhoud en reparatie aan airco’s
Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsinspectie is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. Bovendien krijgt uw auto meteen een APK. Dat is wel zo handig.

 

Banden Wissel

De banden die onder uw auto zitten slijten niet tegelijk. Het slijtagepercentage ligt bij de meeste auto`s hoger op de aangedreven as. Als u gaat wisselen en de banden van voren naar achteren haalt, slijten de banden gelijkmatig. Door dit te doen vergroot u de veiligheid en wordt de wegligging beter. Bij AutoProfijt kunt u er op rekenen dat wij uw banden balanceren na een wissel voor het beste comfort.

Distributieriem

Er is in uw motorblok 1 riem die veel kosten met zich mee kan brengen als deze breekt; dat is de distributieriem. Als deze breekt zijn de reparatiekosten erg hoog of in sommige gevallen helemaal niet meer te repareren. Daarom adviseren wij van AutoProfijt om de distributieriem op tijd te laten vervangen zodat u niet voor hoge reparatiekosten komt te staan.

Accu

Een accu zou bij gemiddeld gebruik jaren mee moeten gaan. Accu kapot of werkt de accu niet meer zoals u dat gewend bent? Wij kunnen uw accu vervangen of die voor u nakijken om na te gaan wat er mogelijk aan de hand is.

Aircocheck / bijvullen

Is uw airco altijd op de juiste temperatuur, of wil de airco met dit weer wel eens vervelend doen? Of als het vochtig in de auto is; ontwasemd de autoruit dan niet goed? En komen er allerlei nare geurtjes uit de luchtroosters? Dan lijkt het mij tijd om een afspraak te maken met uw AutoProfijt garage.

Garage Turnhout

Adres: Wassenaarseweg 19a,
2191 BH De Zilk

 

Mail: info@garageturnhout.nl
Telefoon: 0252 – 515 758 

 
 

Monstroid Template