AutoProfijt Garage Turnhout

Uw auto is u lief. Daarom wilt u graag dat uw auto met de beste service wordt onderhouden als het nodig is. Daar denken we bij AutoProfijt Turnhout net zo over!
Wij zijn uw partner in auto onderhoud; met bijna 200 aangesloten garages is er altijd wel één bij u in de buurt. Het voordeel van AutoProfijt Turnhout is dat zij alleen de beste onderdelen monteren. Maar uiteraard wel tegen een scherpe prijs!
Want als grote organisatie kunnen we scherp inkopen en dat voordeel komt ten goede aan u als klant.

Enkele keren per jaar versturen we ook onze speciale actiekrant waarin u veel aanbiedingen vindt. Daar profiteert u als klant van!

Kort samengevat: voor het controleren of vervangen van onderdelen is uw auto bij
AutoProfijt Turnhout in goede handen. Test ons maar!

Werkzaamheden AutoProfijt Garage Turnhout

Onderhoudsbeurten aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens
Apk-keuringen personenauto’s en lichte bedrijfswagens
Vervangen van ruitenwissers, distributieriemen, defecten lampen, uitlaten, dempers, accu’s, autobanden enz..
Vervangen van koppelingen en reviseren versnellingsbakken
Onderhoud en reparatie aan airco’s
Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsinspectie is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. Bovendien krijgt uw auto meteen een APK. Dat is wel zo handig.

Remblokken controleren, / vervangen
Wiellager controleren /  vervangen
Versnellingsbak revisie
Katalysator vervangen
Brandstoffilter vervangen
Aandrijfas vervangen
Cruise controleren
Bobine vervangen
Bougies vervangen
Accu testen, vervangen
Airco testen
Koppeling vervangen
Distributieriem vervangen
Ruitenwissers vervangen

Kortom bij AutoProfijt Garage Turnhout is u auto in goed handen.

Banden Wissel

De banden die onder uw auto zitten slijten niet tegelijk. Het slijtagepercentage ligt bij de meeste auto`s hoger op de aangedreven as. Als u gaat wisselen en de banden van voren naar achteren haalt, slijten de banden gelijkmatig. Door dit te doen vergroot u de veiligheid en wordt de wegligging beter. Bij AutoProfijt kunt u er op rekenen dat wij uw banden balanceren na een wissel voor het beste comfort.

Distributieriem

Er is in uw motorblok 1 riem die veel kosten met zich mee kan brengen als deze breekt; dat is de distributieriem. Als deze breekt zijn de reparatiekosten erg hoog of in sommige gevallen helemaal niet meer te repareren. Daarom adviseren wij van AutoProfijt Garage Turnhout om de distributieriem op tijd te laten vervangen zodat u niet voor hoge reparatiekosten komt te staan.

Aircocheck / bijvullen

Is uw airco altijd op de juiste temperatuur, of wil de airco met dit weer wel eens vervelend doen? Of als het vochtig in de auto is; ontwasemd de autoruit dan niet goed? En komen er allerlei nare geurtjes uit de luchtroosters? Dan lijkt het mij tijd om een afspraak te maken met uw AutoProfijt garage.